Termeni si conditii

www.plenimax.ro apartine PLENIMAX SRL avand ca date de identificare la Registrul Comertului J35/3408/2008, si CUI RO 24510384, capital social 200 lei, cu sediul social in Timisoara, str.Stejarul nr. 1, tel. 0729 940947

1. Definitii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre si prin partenerii PLENIMAX SRL prin intermediul magazinului virtual www.plenimax.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

  • Cumparator – persoana, firma, compania sau alta entitate juridica ce emite o Comanda;
   Vanzator – societatea comerciala PLENIMAX SRL avand ca date de identificare la Registrul Comertului J35/3408/2008, si CUI RO 24510384, capital social 200 lei;
  • Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului;
  • Comanda – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora;
  • Contract – o Comanda ferma data de Cumparator si confirmata de catre Vanzator;
  • Specificatii produs – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Documente

Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.plenimax.ro, Cumparatorul isi da consimtamantul ca este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Se considera ca o comanda are valoare de contract daca Vanzatorul confirma comanda printr-un e-mail transmis Cumparatorului sau telefonic.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Preturile produselor din comanda sunt valabile 5 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

3. Obligatiile vanzatorului

  1. Ca Vanzator ne obligam sa utilizam toate cunostintele profesionale si tehnice dobandite sau intermediate de furnizori pentru a livra produse si servicii care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.
  2. Informatiile prezentate pe site-ul www.plenimax.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Pentru a sistematiza continutul informatiilor si din motive ce tin de coerenta structurii si a lizibilitatii site-ului, informatiile tehnice legate de produse pot fi incomplete, dar facem tot posibilul pentru a va pune la dispozitie cele mai relevante date, urmand ca detaliile sa fie oferite in momentul in care va exprimati interesul pentru un anumit produs sau serviciu prezentat de noi.
  3. Comunicarea cu Vanzatorul- se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “Contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate comentarii ce nu contin un limbaj adecvat sau lezeaza drepturile si demnitatea celorlalti utilizatori. Ne rezervam dreptul de a gestiona informatiile primite fara o justificare sau notificare prealabila.
  4. Ne rezervam dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.

4. Cesionarea si subcontractarea

PLENIMAX SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru obligatiile contractuale asumate.

5. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

Marca PLENIMAX si semnele sale grafice sunt marca inregistrata si nu pot fi copiate sau reproduse fara acordul scris al PLENIMAX SRL. De asemenea, Cumparatorul se obliga sa nu divulge niciuna dintre informatiile primite de la Vanzator, transmise de acesta cu mentiunea “confidential”.

6. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

Marca PLENIMAX si semnele sale grafice sunt marca inregistrata si nu pot fi copiate sau reproduse fara acordul scris al PLENIMAX SRL. De asemenea, Cumparatorul se obliga sa nu divulge niciuna dintre informatiile primite de la Vanzator, transmise de acesta cu mentiunea “confidential”.

7. Confidentialitate – promovare

Toate informatiile furnizate de catre Cumparator Vanzatorului vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiailitate din partea celui care le primeste. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Mesajele, informarile si mesajele publicitare ale www.plenimax.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de PLENIMAX SRL. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

8. Facturare – plati

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului includ TVA conform legilor aflate in vigoare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga TVA si costurile de livrare, daca este cazul.

9. Termene si penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorului intarzierea, inainte de atingerea termenului maxim prevazut livrarii. In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 1% pe zi din suma datorata.

10. Riscuri si responsabilitati

1. Livrare:

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

2. Transport – Ambalare:

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul nu este responsabil de riscurile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Obligatia Vanzatorului este de a asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si de a asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11. Integritatea produselor

In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de PLENIMAX SRL cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 14 zile, conform legislatiei in vigoare.

12. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.plenimax.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul produselor vandute si livrate de www.plenimax.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, fie sunt emise de catre PLENIMAX SRL. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

13. Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor comercializate de Vanzator va fi transferata catre Cumparator la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). Pentru bunurile livrate prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de primire, ci doar dupa momentul semnarii de primire livrare si achitarea eventualei contravalori a acesteia.

14. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

15. Forta majora

Atat Vanzatorul, cat si Cumparatorul nu pot fi facuti raspunzatori pentru nerespectarea contractului daca neindeplinirea acestuia este datorata unui eveniment de forta majora. Consideram un eveniment de forta majora acel eveniment imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

16. Legea aplicabila – jurisdictia

Prezentul contract este supus legilor din Romania. Eventualele litigii aparute intre parti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Disclaimer

PLENIMAX SRL nu isi asuma raspunderea ca informatiile si imaginile prezentate pe site sunt corecte si complete, ele fiind preluate si redate conform specificatiilor producatorilor bunurilor comercializate. Nu putem garanta ca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, ofertele, stocul, specificatiile si imaginile din site fara o notificare prealabila. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

SERVICII DE URGENTA NON-STOP

Tehnicieni profesionisti: instalatori, electricieni, lacatusi, constructori

AI O URGENTA? 
SUNA ACUM 0371 784 576
Copyright 2022 - Plenimax - Toate drepturile rezervate / web design by DowMedia
0371 784 576