Instalatii HVAC

Interventii rapide instalatii HVAC

Tarife interventie in regim de urgenta - preturi in lei fara TVA
Interventii/ reparatii/ deranjamenteUMStandard L-V (8-18)Tarife suplimentare
Luni-Duminica (18-08)
Deplasare si constatareInterventie120250
Manopera30min / specialist125250
Vidanjarelei/mc90
Desfundare canalizareora590
Curatire canalizareora550
Inspectie video canalizareora510
Achitizitie materialeInterventie75
Deplasare in afara zonei metropolitanekm dus + intors3.906.80
Preturile sunt exprimate in lei si nu includ TVA.

Sistemul HVAC este unul dintre cele mai importante elemnte ale unei cladiri. Indiferent ca lucrezi intr-un birou mic sau intr-o locatie corporativa, ai nevoie de un sistem de incalzire si racire care sa functioneze la performante maxime. Cu cat sistemul functioneaza mai eficient, cu atat confortul creste.

Plenimax dispune de expertii in domeniul instalatiilor HVAC, care stiu cum sa intervina pentru ca orice avarie sa fie remediata in cel mai scurt timp cu putinta. 

O instalatie HVAC care functioneaza bine este destul de usor de ignorat pana cand ne confruntam cu acele momente rare in care echipamentul se opreste. Gandeste-te la faptul ca aparatul de aer conditionat se opreste intr-o zi calduroasa de vara sau ca incalzirea se opreste in timpul iernii. O astfel de situatie creeaza un mediu de lucru extrem de periculos pentru angajati, ceea ce ii pune pe proprietarii de afaceri intr-o situatie foarte dificila.

Urgentele HVAC determina adesea oprirea operatiunilor, creand perioade de intrerupere care impiedica afacerile sa genereze bani si sa ofere servicii clientilor. Nimeni nu doreste sa se confrunte cu sisteme HVAC care functioneaza defectuos, dar in acelasi timp poate fi extrem de dificil sa gasesti asistenta de care ai nevoie intr-un timp foarte scurt.
Astfel de probleme, evident ca se pot intampla si acasa, in cele mai nepotrivite momente.

Daca esti in cautarea unui instalator in Timisoara care sa raspunda cu promptitudine la apelul tau si sa iti rezolve problemele la orice ora din zi si din noapte, atunci ai nimerit in locul potrivit!
Instalatorii Plrnimax sunt specializati in evaluarea si repararea problemelor instalatiei HVAC – de la schimbarea unor piese, curatarea sistemului, la repararea aparatelor, montajul sistemului sau verificarea instalatiei.
De la proiectarea, pana la executarea si mentenanta lucrarilor de instalatii HVAC, expertii nostri va pot oferi intreaga asistenta necesara. Ne ocupam nu doar de reparatii, ci si de revizii.

Serviciile PLENIMAX sunt disponibile NON STOP!

Suna acum la 0371 784 576 si vom interveni in cel mai scurt timp! Indiferent de zona locuiesti in Timisoara, avem o echipa de instalatori pregatita sa te asiste in cazul oricarei defectiuni sau avarii!

Cu ce te pot ajuta specialistii nostri in instalatii termice?
Montam sau demontam aparate de ventilatie
Montam termostate si robineti de siguranta
Refacem trasee cu defecte ale tubulaturii din tavan
Verificam/ Reparam instalatii HVAC
Pentru costurile aferente acestor servicii, consulta lista de preturi.

SERVICII DE URGENTA NON-STOP

Tehnicieni profesionisti: instalatori, electricieni, lacatusi, constructori

AI O URGENTA? 
SUNA ACUM 0371 784 576
Copyright 2022 - Plenimax - Toate drepturile rezervate / web design by DowMedia
0371 784 576