Despre noi

Cine suntem?

Viziunea noastra de business? Credem in prosperitatea clientilor nostri. De aceea ne perfectionam constant si oferim din ce in ce mai multe servicii necesare, la costuri din ce in ce mai mici. Cum? Lucrand in echipa numai cu profesionisti in domeniul constructiilor, recomandati de un portofoliu corespunzator.
 
Cautand cei mai buni furnizori si ramanand dedicati mentinerii unui nivel cat mai inalt al calitatii în relatia cu clientii, angajatii si partenerii strategici. Nu promitem ceea ce nu putem efectua si lucram mereu impreuna cu clientul pentru a-i defini cat mai clar dorintele si asteptarile.  Fraza “Lasa ca merge si asa” nu exista in vocabularul si in conceptia noastra de business.
 

Tinta noastra? Sa devenim lideri in servicii de constructii de calitate superioara. Cum? Nefacand rabat la calitate, aducand mereu solutii inovative, practicand costuri reduse si dezvoltand noi servicii. Credem cu tarie in dreptul clientilor nostri de a avea acces la servicii de inalta calitate in domeniul constructiilor. Fara lucrari predate cu vicii ascunse, fara termene depasite sau bugete umflate pe parcursul proiectului.

Plenimax este o companie infiintata in 2008 si s-a impus pe piata construcțtilor datorita calitatii lucrarilor de amenajare interioara efectuate la clientii sai, dar si pentru serviciile de mentenanta oferite in regim de urgenta. Compania este si distribuitor autorizat Columbia Tools, cunoscutul producator american de scule profesionale pentru finisajele din gips-carton.

SERVICII DE URGENTA NON-STOP

Tehnicieni profesionisti: instalatori, electricieni, lacatusi, constructori

AI O URGENTA? 
SUNA ACUM 0371 784 576
Copyright 2022 - Plenimax - Toate drepturile rezervate / web design by DowMedia
0371 784 576