Columbia Tools

You are here: Home - - Columbia Tools

DETALII PROIECT

Finisaj mai rapid si mai usor, de buna calitate, cu Columbia Tools

Acum si in Romania!

Columbia Tools produce de peste trei decenii uneltele cele mai durabile si de buna calitate pentru realizarea finisajelor din rigips. Aplicatoarele automate reprezinta un mod simplu, inovator, de realizare a unor finisaje rapide şi performante. Cu accesorii pentru suprafete plane sau pentru colturi, pentru acoperirea orificiilor de suruburi si cuie, dar si pentru alte situatii specifice renovarii sau amenajarii, uneltele Columbia Tools sunt de nelipsit pentru orice profesionist in domeniul construcţiilor. Si reprezintă o investitie care va va tine ani buni!

Calitatea de exceptie a uneltelor Columbia Tools e sustinută prin producerea tuturor componentelor, de la zero, in fabrici proprii din Canada si America de Nord. Nu din China! In acest fel, Columbia Tools tine sub un control atent si strict mentinerea unei performante inalte a uneltelor sale, de la proiectare si pana la finalizarea productiei. Astfel isi permite sa ofere o garantie de 5 ani pentru intreaga serie de unelte automate.

Uneltele Columbia Tools sunt disponibile acum si in Romania, prin distribuitorul Plenimax. Magazinul online disponibil pe shop.plenimax.ro contine descrieri pe larg ale produselor si tutoriale video, oferind servicii de distributie si garantie pentru toata gama Columbia Tools.

Contact:
office@plenimax.ro
Tel: +40729940947

Project Details
Categories:
,
Back to top