Columbia Tools

De ce sa alegeti Columbia?

Suntem singurii producatori de unelte pentru finisaje de rigips care fabrica toate componentele proprii in Canada si America de Nord. Puteti conta pe durabilitatea si calitatea produselor noastre pentru multi ani, lucru ce va permite sa va concentrati la ce aveti de facut.

Performanta este pe primul loc

Uneltele Columbia dureaza mai mult decat oricare altele de pe piata. Fabricam, de departe, cele mai durabile si cele mai de calitate unelte pentru finisare rigips. Stim ce presupune munca aceasta – fondatorul companiei Columbia, Bernie St. James, a lucrat in domeniu timp de multi ani, conducand propria afacere si administrand lucrarile pentru a se asigura ca sunt rentabile. Nu era multumit de uneltele pe care le folosea, asa ca a hotarat sa faca propriile unelte, concentrandu-se pe maiestrie si performanta. Uneltele noastre sunt create in urma experientei in domeniu si din pasiune pentru munca staruitoare.

Fabricate cu mandrie in America de Nord

Cand spunem „calitate comerciala”, vorbim serios. Alte companii pot pretinde ca le intereseaza calitatea in timp ce isi fabrica uneltele si componentele lor in China, din materiale ieftine. Fiecare produs Columbia este fabricat de la zero chiar aici, in America de Nord, din otel, cauciuc, plastic si aluminiu autohtone de cea mai inalta calitate. Produsele de duzina nu fac fata uzurii la care uneltele sunt supuse in procesul muncii, de aceea credem cu tarie in construirea de la zero a propriilor unelte, pentru a le asigura durabilitate si calitate. La modul serios, uneltele Columbia sunt atat de rezistente, incat ar putea deveni usor o mostenire de familie.

Povestea noastra

Compania Columbia a fost infiintata dintr-un devotament ferm fata de crearea de produse de inalta performanta, conducere exemplara si valori familiale sincere. De peste 37 ani, suntem in toata lumea o sursa de incredere in privinta uneltelor pentru finisare rigips de calitate comerciala.

     Inceputul

Compania Columbia a fost infiintata in 1979 de Bernie St. James, un montator liber-profesionist din Columbia Beach, Insula Vancouver. Era, si este si azi un familist care si-a intretinut sotia si cei patru copii muncind din greu si avand o serie nesfarsita de lucrari. In anii ’70, inchiria deseori unelte pentru a putea face fata volumului de munca pe care il avea, si pentru a face mai rentabile acele lucrari.

     Mijlocul

Printr-o intamplare, lui Bernie i s-a oferit o oportunitate de investitie intr-o companie noua, care fabrica unelte automate. Compania a dat faliment inainte de a produce vreun lot de unelte, dar Bernie a ramas cu o companie neoperanta la pretul investitiei sale initiale. A trebuit sa isi creeze propriile unelte noaptea, ziua continuand cu orarul obisnuit de lucru pe care il avea. A mestesugit unelte pentru finisare rigips, pe care le-a testat si folosit personal, si le-a vandut cu succes in Statele Unite si Canada timp de multi ani, in cele din urma dezvoltand increderea in produsele marcii Columbia si ridicand compania de la una marunta, la a fi un producator de talie mondiala, de-a lungul a peste douazeci de ani. Columbia a trecut prin multe schimbari economice de-a lungul anilor, care au facut-o si mai rezistenta prin investitii avantajoase in utilaje si prin lansari de produse care au mentinut compania la nivel competitiv.

     Viitorul

Devotamentul lui Bernie pentru a produce cele mai bune unelte pentru finisare rigips este baza intregii noastre companii, si ramane o importanta parte a activitatilor noastre prezente. Cu toate ca a predat compania celor doi fii ai sai, Elliot si Aaron, Bernie se asigura ca se creeaza numai cele mai bune unelte. Participa in continuare la sedintele pentru conceptul si proiectarea noilor produse, si indruma compania prin vigoarea sa intreprinzatoare in industrie, si prin pasiunea sa pentru a mentine Columbia o afacere de familie, puternica si de incredere. Cu toate ca aceasta companie este astazi una de talie mondiala, nu vom uita niciodata de unde am pornit.

Cea mai bine sustinuta garantie din industrie.

Columbia a fost primul producator de unelte pentru finisare rigips care ofera o garantie de cinci ani pentru seria de unelte automate. La vremea respectiva, era neobisnuit sa se ofere o garantie cu durata atat de mare, si am constatat ca alti cativa concurenti au urmat exemplul nostru, extinzand perioada de garantie a produselor lor. Ne mandrim ca suntem deschizatori de drumuri, si, de asemenea, pentru ca echipa noastra isi sustine garantia atunci cand altii nu o fac. Daca aveti vreo problema cu unealta dumneavoastra, trebuie doar sa ne contactati. Nu vom invoca nerecunoasterea garantiei sau sa va spunem ca nu va incadrati, va vom ajuta sa va continuati munca, fie reparandu-va sau inlocuindu-va produsul, fie doar oferindu-va asistenta in mod binevoitor. Noi va sprijinim.

Garantia noastra

O garantie este la fel de buna ca oamenii care o sustin. Nimeni nu poate garanta calitatea propriilor produse asa cum o face Columbia… nimeni.

Noi va sprijinim

Fiecare produs Columbia are o garantie de cinci ani. Suntem mandri sa producem cele mai bune unelte de acest gen din lume, si suntem si mai mandri de garantia lor.

Ce acopera garantia?

Garantie de cinci ani pentru toate defectele de fabricatie. Daca aplicatorul automat de banda sau orice alt produs Columbia se strica sau devine inutilizabil in cinci ani de la data achizitionarii, il vom inlocui gratuit. Uneltele sunt foarte solicitate in procesul muncii, asa ca apar semne de uzura normale, insa puteti fi siguri ca garantam durabilitatea produselor noastre si calitatea fabricatiei lor.

Reclamatii

Daca aveti reclamatii, sau vreo problema cu orice produs Columbia, va rugam sa contactati distribuitorul de la care ati achizitionat produsul. Reclamatia dumneavoastra va fi procesata rapid. Uneori, daca o unealta nu functioneaza corespunzator, se poate invata tehnica de folosire corecta. In acele cazuri, va sunam si va oferim bucuros sugestii despre cel mai bun mod de folosire a uneltei dumneavoastra, si link-uri pentru videouri cu instructiuni, astfel incat sa beneficiati la maxim de investitia facuta.

Controlul calitatii incepe de la proiectare

Cu siguranta v-am convins pana acum ca garantam calitatea tuturor produselor pe care le fabricam. Devotamentul nostru in privinta calitatii incepe inainte ca uneltele sa ajunga la dumneavoastra, in faza de proiectare. Gandim fiecare aspect al uneltelor inainte de a realiza un prototip, de exemplu, selectarea celor mai bune materiale de la cei mai buni furnizori, si investitia in utilaje de fabricatie de cea mai inalta calitate. Dupa ce sunt prelucrate cu masinile CNC (masini unelte, cu comanda numerica), fiecare produs Columbia este asamblat de mana in America de Nord, apoi verificat cu atentie la controlul de calitate inainte de a fi expediat retelei noastre de distributie globala.

Realizate de la zero… si personalizate

Suntem singurii producatori care ne realizam singuri toate uneltele, inclusiv componentele lor, si chiar si finisarea lor. Fabricarea fiecarui produs incepe cu proiectarea, perfectandu-l inainte sa trecem la realizarea modelului 3D si testarea acestuia, pentru ca in cele din urma sa ajungem la prelucrarea produsului finit. Va puteti personaliza uneltele asa cum va place, alegand culorile si inscriptiile pe comanda. In definitiv, trebuie sa va placa felul in care arata uneltele dumneavoastra, avand in vedere ca le veti folosi ani buni.

SERVICII DE URGENTA NON-STOP

Tehnicieni profesionisti: instalatori, electricieni, lacatusi, constructori

AI O URGENTA? 
SUNA ACUM 0371 784 576
Copyright 2022 - Plenimax - Toate drepturile rezervate / web design by DowMedia
0371 784 576